Suora lainaus saamastani viestistä:

""..en usko, että saamani paketti olisi _ € arvoinen. Nippa nappa edes postikulut mukaan laskien. Tänään näin osan tavaroista ###ssa, joten arveluni vahvistui. Sny:ni ei ainkaan maininnut, että hän olisi säästänyt osan summasta myöhempiin paketteihin.

Voisitko myös muistuttaa blogissasi, että

- jos osa summasta säästetään myöhempään pakettiin, siitä olisi mukava mainita
- postikuluja ei lasketa paketin hintaan
- jos joku on laskenut postikulut paketin hintaan, hän voisi sitten vastaavasti seuraavassa paketissa lisätä paketin arvoa.

Toivottavasti muita vastaavia ei ole sattunut."

edit (27.8)

Ihan hyvä, että asiasta keskustellaan, vaikka tämä ketju onkin melko negatiivinen. Suurin osa on kuitenkin tosi tyytyväisiä. Olen saanut kolme viestiä, joissa on oltu huolissaan saaduista paketeista, näistäkin yhden ystävä oli unohtanut ilmoittaa lähettävänsä myös toisen paketin.

Olisi varmaan hyvä vastaisuudessa laittaa pääpaino käsitöille, tarvikkeille ja ohjeille, sen oman ystävän kiinnostuksen kohteiden mukaan. Mielestäni ilmoittautumislomakkeet oli hyvin täytettyjä, kyllä niistä (ja blogeista) pitäisi selvitä mikä uutta ystävää ilahduttaa. Ja ainahan voi kysyä lisää.
Ja mausteeksi sitten muuta mukavaa, jos budejtissa on tilaa, ja lahjan saaja on kertonut pitävänsä herkuista tai tilpehööristä :)