edit (maanantain postit)
Eikun viesti: "Sain eilen salaiselta ystävältäni ensimmäisen paketin. Paketti sisälti ihanaa mohairsekoitelankaa, pujoteltavan huivin pohjaruudukon ja suklaata. Kiitos SNY!"

Pelagian viesti: " oma SNY:ni muisti minua paketilla, jossa oli kaksi kerää ihanaa Rowanin Bambulankaa, ja hurjasti kaikkea hyvää suuhunpantavaa: jogurttimansikkamakeisia, fazerin sinistä, appelsiinilla maustettua valkoista teetä ja lapsillekin oma karkkipussi. Lisäksi mukana oli tietysti kaunis kortti sekä "I love crafts" -rintamerkki."

Juulian viesti: "Hain eilen suurikokoisen kirjeen postista, josta löytyi ihanaa Mandarin Petit -lankaa syksyisen kellertävässä värissä. Lanka on uusi tuttavuus minulle ja mietinkin kuumeisesti mitä siitä tekisin. Lisäksi paketissa oli pieni kirjanen "50 tapaa välittää ystävästä" - ihana, luin sen eilen illalla läpi. Lisäksi oli todella maukasta Mökkihöperö -maustekahvia! Sitähän piti tietysti illalla maistella =) Ja kaunis kortti myös. Kiitos ystävälleni!"

Blogeissa paketeista kertovat Esteri, Jennuli, Villasukka ja Villapallo.


edit (keskiviikon postit)

Postia saivat Aikuli sekä Essi,  Teisa kertoo paketista täällä ja täällä.

Katan viesti: "Vastaanotin tänä aamuna paketin, jossa oli novitan bambua ihanissa värerissä (beige ja ruskea), Cocosta (ruskea) ja Malibua (vaaleanpunainen). Kaikki lnagat ovat minulle uusia tuttavuuksia (en ole pahemmin harrastanut Novitaa) ja vaikuttavat oikein mukavilta! Ja värit ovat juuri minua! Näiden lisäksi paketissa oli upea suojelusenkeli-pinssi ja karkkia! Ihana paketti kaikkiaan!"

edit (perjantai)

Postia saivat Villikani ja Liisa.

Kaikki ovat nyt lähettäneet elokuun paketin, saapumisilmoituksia odotellaan vielä!

edit (su)

Tiinan viesti: "Sain Sny:ltäni aivan ihanan paketin, jossa oli tosi kauniit villasukat, lankaa, suklaata ja helmiä. Oli kyllä erittäin mieleinen paketti."