Elokuun paketteja on vielä liikkeellä, ilmoituksia perilletulosta:

"Nyt se vihdoinkin tuli! Hyväähän kannattaa aina odottaa. Paketista löytyi ihanan värinen Huopanen lapasiin, kaunista sinistä Woolia, pikku nöttönen Koolattua lankaa raitoihin, kiva pyyhe, hyvää karkkia ja Pilehile teetä ja vanha neulelehti, jossa hauskoja malleja. Kiitos, kiitos, kiitos SNY!    kersantti karoliina"
875748.jpg

Kolmasnainen kertoo näin:
"No niin, tässä olisi kuva siitä elokuun paketista (ts. kamera on vihdoin löytynyt muuttokuormasta..):
Aivan i-ha-naa lankaa!! En ole koskaan ennen edes nähnyt kaupassa tuota! Käyn vissiin väärissä kaupoissa :) Ja tuollainen kerroslaskuri, jollaista mulla ei ennestään ollutkaan, eli tarpeeseen tulee. Ja hämmästelkää; karkit on vieläkin korkkaamatta, olivat tuollaisessa somassa pussukassa!! Vaan ei ole kauaa... Kiitos SNYiseni!
"
880180.jpg


* * * * Syyskuu * * * *
Syyskuun ensimmäinen paketti on saapunut Letulle: "SNY:ni jatkaa samaa salamannopeaa toimintaansa:D
Ilmoitti blogiini numeron, jolla sain eilen haettua paketin postista klo 16:sta jälkeen. Olin tietysti 16.01
tiskillä, pikavauhtia kotiin (en sentään autossa avannut pakettia *virn*).
"

Tiistaina syyskuun paketin sai Satu U.

edit (to-aamu)

Keskiviikkona yllättyivät Viuhti ja  Miimu.

Tässä kuvia KaraMellin lämmittelypostista:
880177.jpg880176.jpg

edit (pe-ilta)

Mirikan viesti: "Sain tiistaina kivan  ja kovasti mieltä ilahduttavan paketin, jossa oli mukavia ja tarpeellisia juttuja. Ystäväni oli virkannut minulle kauniilla kuviolla olevan pussukan, johon oli sitten hankkinut muut tykötarpeet lisäksi, jotta voin sen koota itse mieleisekseni.. Väri oli luonnonvaalea, johon oli ruskea silkkivuori ja vetoketju mukana paketissa.
 Ompeluneuloja ja lankaa oli myös sekä puikkojen kokomittari, jolla saan kaikki puikkoni " järjestykeen".
Mallista oli myös selkeä ohje kirjeessä  mallitilkun kera ja kaunis itsetehty kortti minun makuuni.
Nautittavat aineet olivat erikoisteetä, jota jo maistelin eväsretkelläni tänään, hyvää oli .Makiaa oli kaksi  pitkää "tuplatuplaa", joista isäntä nappasi jo toisen ja yöksi jalkavoidetta tuubi, joka jäi kommenttikirjoituksesta pois. Tämä kaikki hienossa kukkakuviolaatikossa ja lopuksi hän kertoo, että tässä vähän puuhaa elokuun toista pakettia ootellessa.
Olen niin iloisesti  yllättynyt tästä kaikesta !
Kiitos vielä kerran Sinulle Ystävä ja kaunista syksyä kaikille snyyläisille!
"
883599.jpg

Ruiskaunokin viesti: "Sain tänään ihanan lanka+sukkapuikko+neuleohje paketin SNY:ltäni. Olin esittänyt kainon toiveen, että hänen suosikkiohjeensa kiinnostaisi, ja toiveeni toteutui! Lisäksi sain tosi söpöt sukkapuikot. Ihana paketti, joka vieläpä täydentää elokuun ihanuuksia.Tässähän ei voi muuta kuin panna puikot heilumaan ja nauttia syksystä!"

Jossu75:n viesti: "Sain tänään toisen paketin Salaiselta Ystävältäni. Kun hain paketin, hämmästyin sen kokoa! Noin iso paketti! Pitihän se heti autossa avata. Paketissa oli ihana kirje ja kaunis petroolin värinen tyynyliina täynnä tavaraa. Siellä oli ihanan hauska oranssi pipo ja kaulahuivi, oranssia Bio Bamboo-lankaa, On linie-hapsulankaa, kinnasneula ja ohjeet, hauska lehmäneulatyyny, Nappiloota, virolaista suklaata, kilttineulat, kauniita nappeja sekä Betty Boop-sormustin! Oli siellä paljon tavaraa. Kaikki ihania, osuit täydellisesti nappiin SNY! Olen vieläkin pyörryksissä, KIITOS!"
883639.jpg


 Sini (Nannuli) kertoo blogissaan paketista.