Sonjan viesti: "Vastaanotin lämpöisen ja pehmeän paketin SNY:ltäni. Siellä oli oranssia Eskimo-lankaa, joten olen useasti kaupassa hiplannut, hauska, iso oranssi nappi sekä kinnasneula ohjeineen. Tässäpä minulle opeteltavaa syysilloiksi!
Paketissa oli myös herkullista valkosuklaata!
"

959394.jpg

Ruiskaunokin viesti: "Sain tänään paketin, joka sai minut huokailemaan ihastuksesta: kolme ihanaa neulelehteä. Kierrätyksessä on todella ideaa!"

Tässä Tuomin saama lokakuun paketti =)
Lokakuun paketti tuli ja oli aivan ihanan erillainen, katselemista ja inspiraatiota parin lehden verran.
Yleensä en itse osta tälläisia lehtiä jotenka ovat uusia minulle. Teetä lämmittämään ja pastilleja kurkun käheyteen.
Mistä tiesit että nämä ovat Mynthoneista ehdottomasti suosikkini?
Illalla käperryn sohvalle nautin kuumaa hyvää teetä ja nautin uusista lehdistä.
Kiitos sny !!
990951.jpg

Punatukan viesti: "Sain taannoin SNYltäni nimpparikortin sekä silmukkamerkkejä ja eilen hänen paketistaan paljastui käsintehty Halloween-kortti, puuvillainen pesukinnas, salmiakkinameja, tuoksukynttilöitä Halloween-teemalla, iki-ihanat rottinkiset kassinkahvat  sekä glögimaustetta. KIITOS, KIITOS, KIITOS!"
991043.jpg


Saaduista paketeista kertovat blogeissaan amma, Marjukka, Terhi T, Teisa, Seija P, Villasukka, Villilanka, Maarit, Hanna, aikuli ja  Matami74.

edit (la 20.10)

Mirikan viesti: "Sain jo alkukuusta Ystävältäni kauniin keltaruusukukkaisen ristipistoin tehdyn kortin ja senjälkeen jonkunajan päästä paketin.Pakettia rakentaessan hän on kyllä ajatellut avarakatseisesti kokonaisuutta ja minua.
Aloittaisinkohan  nyt ensin vaikka tuosta muffiniohjeesta, jonka sain ja siihen tykötarpeita. Appelsiinimarmeladia, mausteita; kanelia , kardemummaa, vaniljasokeria,mantelirouhetta ja ihananmakuisia vaaleita rusinoita sekä muuffinssivuokia. Ensin sitä sitten leivottiin ja lämpimäisiä odotellessa syötiin Fazerin sinistä. Käsitöihin oli monenlaista vaihtoehtoa. Kaksi kerää ruskeaa  huopasta ja iso kerä vihreää Seiska-veikkaa, paksut puikot huopaseen ja apupuikkoja tarpeeseen. Uusi Novitan syyslehti, josta löytyy paljon hyviä ohjeita minullekin. Marimekon unikko-heijastin oli kiva juttu ja ulkoilun jälkeen sai sitten poltella Pentikin kynttilöitä, joita myös paketissa oli. Käsitöitä voi vielä harrastaa kirjonnalla kun sain suuren pussin muliinilankoja ja niissä paljon erilaisia värejä. Muffinit on testattu ja ohje hyväksi havaittu. Kalevala-aiheisessa kortissa oli terveiset joista niistä ja kaikesta edellisestä kiittelen snyytäni vielä kerran
."
997230.jpg

Liisa kertoo saapuneesta paketista täällä.