Myötäelän lokakuun pakettien odottelijoiden kanssa... listassa on paljon aukkoja.

Monilla ajatukset lienee jo viimeisissä lähetyksissä. On ihan makuasia ja jokaisen itse päätettävissä,  postittaako sen heti vai 26.11 mennessä, ja kuinka paljon itsestään kertoo viimeisen lähetyksen yhteydessä.

Maanantaina blogipäivityksistä ilmoittivat natukka, Taija, Pirkkis, piilosilmukka ja Hekla.

JohannaV ilmoitti saaneensa ihanan paketin salaiselta ystävältä.

Hanzan viesti: "Sain postia perjantaina. Tuli hätä käteen, kun perjantaina tulin töistä kotiin ja huomasin, että postipoika oli käynyt ja jättänyt vain lapun. Lapussa luki siis, että isokokoisen kirjeen sais hakee
vasta maanantaina! No, en antanut periksi, vaan fillaroin illalla jumpan jälkeen postin kautta ja sain ku sainkin pakettini.
Paketissa oli kirje, Step-lankaa ja Marianne-suklaata. Tuo suklaan muoto oli ihan uutta.
Marianne-suklaa oli toki tuttua levynä, mutta nämä oli jotenkin ylellisiä, kun olivat yksittäispakattuja. Näitä täytyy ostaa jouluksi kotiin.
Lanka... niin. Se on sellasta lankaa, jota ei raaski itselleen ostaa. Kuhan nyt hipelöi kaupassa.
Työkaverilta sain pienen jämänöttösen Steppiä, mutten ole aloittanut siitä mitään, kun ei riitä sukkiin. JA NYT MULLA ON OMA KOKONAINEN KERÄ! Mahtavaa! Mä aion käyttää sen ihan itselleni,
ihan omiin sukkiini. Ja kun värikin on oikee (muutkin Stepin värit ovat kyllä hyviä).
KIITOS!
"
1022992.jpg

Kersantti Karoliinan viesti:  "Sain tänään lokakuun paketin. Siellä oli Calorimetry, joka tulee varmasti käyttöön, ekat omat Addit, Marine-lankoja (taidan virkata niistä kassin) ja kahvia. Kiitos kivasta paketista, SNY!"
1023027.jpg 

edit (ke-ilta)

Mariaiidan viesti: "Paketti tuli eilen. Voi kiitos SNY, miten olet taas ajatelut minua! Siellä oli aivan upean väristä Novitan Paola lankaa. Siitä tulee juhlahuivi. Miten ihmeesä tiesit, että olin ostanut Huopasta juuri viime viikolla, joten kassinsangat tulivat tarpeeseen. Helmipyörylät ajattelin ensin ottaa käyttöön kynttilämansetteina, mutta sitten keksin, että ne näyttäisivät hienolta harmaan kassin koristeina. Kuvasta ei välity helmien hehkuva punaisuus. Paketista löytyi myös namia. Lakuja ei tosin enää ole, mutta rasiakarkit säästän ja vien työpaikalle tositarvetta varten. Kynttilät poltetaan viikonloppuna ja puukuvatarroille löytyy käyttöä joulun lähestyessä. Ja sitten vielä aivan syötävän suloinen kortti. Iso halaus sinulle ystäväni!"
1027626.jpg

Kolmasnaisen viesti: " Lokakuun paketti tuli siis ajat sitten, mutta nyt vasta löysin kameran (oli niin hyvässä tallessa, ettei itsekään löytänyt...). Eli sain lisää tuota ihanaa Poppari-lankaa, poronsarvinappeja!!! (siis raskiiko noita käyttää..) ja hassun vaahtokarkkitikkarin (jonka kimppuun vihdoin pääsen kun sain otettua tämän kuvan!). Ystäväiseni laittoi vielä perään sähköpostia, jossa vihjaili laittavansa mahdollisesti kaksi pakettia ensi kuussa!  Jänskää! Olen kyllä yrittänyt leikkiä salapoliisia ja arvailla kuka olet mutta ei sytytä, ei.. Kiitos jälleen kerran onnistuneesta paketista!"
1027694.jpg

Päivikin viesti: "Ihanan pullea paketti sisälsi lempiväreistä lempivärisimmät kauniisti kuvioidut sukat, pannan ja upeaa, kasvivärjättyä villalankaa. Kiitos ihanalle ystäväiselleni! Miulla on ennestään jonkin verran kasveilla värjättyä lankaa, joka sopii kauniisti nyt saamaani lankaan. Nyt sitten suunnittelemaan, mitä niistä voisi neuloa."
1027702.jpg

Maaritin viesti: "Sain jo viime viikolla ihanan lähetyksen Snyltäni. En ollut uskoa sen sisältöä. Miten joku voi lähettää niin "lämpimän" paketin? Parasta kaikista oli itse tehty kaunis, savunsininen liukuvärjätty mohairhartiahuivi. Sehän koeajettiin jo samana päivänä, vaikka en ollut edes pukeutunut siihen sopiviin väreihin. Olin itseasiassa jo ajatellut, että huivia kaipaisin, koska olen viimeiset nelisen vuotta ollut ulkomaan lämmössä, enkä ole moisia tarvinnut enkä muutakaan talvitaminetta. Siis puute oli juuri tuommoiselle huiville - aivan niin kuin telepatiat toimisivat.
Superarvokkaaksi sen teki se, että huivin oli tehnyt snyni oma äiti. Arvostan sitä sen takia jopa enemmän. Kiitos paljon molemmille.
Lisäksi sain kolmea erilaista lasihelmipussukkaa, pari cappuchinopussia ja pari tuoksutuikkukynttilää (niin hyvän tuoksusia, että melkein teki mieli haukata pala) kirjeen, Syksyn Novitalehden ja muutama ohjelehtinen.
Lähetys oli niin mieleinen, että jos en enään mitään saisi koko loppuvaihdon aikana, niin olisin tosi tyytyväinen, mutta ei...eilen tuli vielä lisäyllätys:
Sävyssävyyn laukun mallinen pahvirasia, joka sisälsi kerän Austermanin Bambou Soft-lankaa, teetä, Sukulakupatukka, puinen nimikkoenkeli ja Addin 15 millin virkkuukoukku, 3,5 mm sukkapuikot (saattavat olla bambupuiset, ei käynyt ilmi paketista ilman avaamista, puiset jokatapauksessa) ja 10 millin pyöröpuikot. Juuri sellaisia kuin toivoin.  Herää epäilys, omistaako Snyni käsityöliikkeen????
Vähän aikaa ihmettelin, mitä yhdestä kerästä keksisin, kunnes hoksasin, että mukana oli kämmekkään teko-ohje ja olin kerennyt jo tänä syksynä haaveilla, että sellaisia tarvitsisit ja haluaisin myös. Siis siinäpä täydellinen ajatus.
Suurkiitos Snylleni. Hän on varmasti aivan ihana ihminen.
"

Postia ovat saaneet myös Essi, nienor, AnneHelena, Maartsi, berlinBat, Satu U  ja Anna, sekä Kamicha, Eikku ja Liinu (Villikani).
Villasukkaa on muistettu pitkällä käsinkirjoitetulla kirjeellä.

Edit (to-ilta)

Pirjon viesti: "Eilen lokakuun viimeisenä päivänä sain oman pakettini. Olinkin ihan varma, että se tulee silloin ja vähän jännitti mennä postilaatikolle. ;o)
 Paketissa oli snyn itsensä neulomat sukat. Muka "maailman rumimmat", mutta minusta oikein kauniit!! Olen tuota samaa väriä pyöritellyt kaupassa, en vain ole onneksi tullut ostaneeksi.  Olen vähän harmitellutkin, kun neulon niin paljon muille lahjaksi, etten itselle ehdi tehdä mitään. Nyt sain valmiit sukat, jotka varmasti tulevat käyttöön, ihanaa! Kiitos!!
Lisäksi paketissa oli sydämenmallinen joulukoriste, puinen onnenenkeli, kullanvärisiä tarroja ja aah herkullinen kerä filatin hörhölankaa, niin ja tietenkin taas kadehdittavan kauniilla käsialalla kirjoitettu kortti
."
1029576.jpg

1029565.jpg

Tea ja Hansu saivat postia, Tintsku kuvasi paketin:

1029610.jpg

edit (su-aamu) Lokakuun paketin ovat saaneet Sini, LumiKäksä ja Tinde.

edit (tiistai) Blogipäivityksestä ilmoitti Kristiina.