No niin ja hui, viimeisen paketin lähettämispäivä on tänään, vielä peräti 48 ilmoitusta puuttuu.

Päivikin viesti: "Sain viimeisen paketin salaiselta neuleystävältäni, Päiviltä. Paketissa oli söpö kaislasta tehty possu ja lasinen joulukuusi, joka valitettavasti oli mennyt lähetyksen aikana vähäsen rikki. En oikein ymmärrä, mistä rikkinäiset palaset kuusesta ovat, sillä se näyttää ihan hyvältä. Ihanan jouluinen lahja! Olen nauttinut tästä sny-kierroksesta. Pimeän ja märän syksyn iloksi olen saanut mukavia yllätyksiä, mutta oikeastaan vielä hauskempaa on ollut lahjojen suunnittelu ja lähettäminen!"

Liljankukka sai postia Sonjalta ja Esikko Tuijalta.

Maanantaina ja tiistaina viimeisestä paketista ilmoittivat ihanasonja (Siniltä), Päivi, Marja V (Maaritilta),  Kaisa (Rouva Oranssilta), Pia (Hansulta), Tui, Mihanna (Kikkailuja), Käksä (Heidiltä), Evelin (Kristiinalta), Pami (Heidiltä), Johanna V, Hanna (Taijalta), Mari, Jadetus, Esteri (Punatukalta), Terhi T, Lento (Nienorilta) ja Villapallo (RiikkaS:ltä).

Jossu75:n viesti: "Sain tänään todella ihanan paljastuspaketin. Paketissa oli Vuorelman Vetoa punaista ja vihreää sekä lankakartta, alpakkasekoite kaulahuivi,
englanninkielisiä neulelehtiä, saippua, suklaata, kaakaota ja kynttilöitä kauniin punaisessa korissa. Lahja oli mitä ihanin niinkuin kaikki muutkin.
Ihana ystäväni on mariaiida, kaunis kiitos ja ISO HALI!
"

Mirikan viesti: "Sain jo eilen paljastus paketin Ruiskaunokilta.
Omassa saamassani paketissa oli ihania ja yllätyksellisiä juttuja. Syreenintuoksusaippua, joka lempituoksuja , tuo mieleen lapsuuden sireenimajan. Hyviä marmeladipaloja, jotka säästän joulupöytään. Yrttimausteita kaksi pussia, joilla maustan vihannesgratiineja ja niitä mausteita kyllä käytän paljon. Kaksi kerää Novitan sinisävyistä SAANA- villalankaa ja toiset kaksi  pehmoista Iceland harmaata valkopilkullista sekoitelankaa. Molemmille löytyy käyttöä jonkunajan päästä. Lisäksi oli tarpeellinen kalenteri ensivuodeksi ja juuri sellainen mihin on tilaa kirjoittaa. Kiitos myös siitä "inspiroi itse"-jutusta, joka on salaisuus, mutta on jo edistynyt aika tavalla ja saanut uuden muodon. Sormikasohje , jonka sain on tarpeellinen jatkossakin. Ruiskaunokki, kanssasi on mukava ollut matkata tätä neljää kuukautta kohti joulua. Olet onnistuneesti ja mielikuvituksellisesti osannut yllättää minut useasti. KIITOS SINULLE  !  Tutkailen esitteitä kotipaikastasi, josko joskus poikkean tilaisuuden tullen.
HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE !
"

Hanzan viesti: "Sain snyyltäni paksun kirjeen, jossa puikkomittari ja joulukalenteri.
Paljastusta ei vielä tullut...
Puikkomittari minulla on ennestään, mutta se on aina väärässä paikassa. Nyt voin toisen pitää työpöydänlaatikossa aina ja toinen voi kulkea mukana. Mullakun on nuo sukkapuikot siististi aakkossalmiakkituubissa, mutta ah niin sekaisin.
Kiitos!
"


edit (to-ilta)

Hannaemilia, Jennuska, Jentsu/Jenna, Saija, KaraMelli ja Josephine saivat postia, blogipäivityksiä myöhemmin.
Sinikka sai viimeisen paketin Goldenilta, Heidi  Pialta, Hanna  Katrilta, Maarit  Päivikiltä, Matami Mimmi  Tinttimiltä, Hekku  Sallalta, Wrath Tinxteltä, Liisa  Lindalta ja Tavallinen Vanillalta.

Punatukan viesti: "Eilen pajastui SNY:kseni Tinde (Tinden tilkut), joka lähetti minulle joulunpunaisia asioita: sydänsuklaata (syöty!), 2 punaista Karuselli-lankakerää (joista valmistunee pipo ja kauluri), tuoksukynttilöitä (yksi poltettu jo), kelattava mittanauha (käytössä), kankaasta tehty puikkojen ja koukkujen säilytyspussi sekä kaunis kortti. Kiitos, Tinde, kun sain olla ystäväsi!"

Eikun viesti: "Eilen, kun menin töistä kotiin, odotti siellä ihanan pullea ruskea kirjekuori. Luulin ensin, että salainen neuleystäväni on lähettänyt paljastuspaketin, mutta ei.

Paketin oli lähettänyt Harmie (Mari), eli henkilö, jonka salainen ystävä olin tänä syksynä. Paketista löytyi joulupakettikorttitarroja, kynttiläpaketti, jouluisia lautasliinoja, puikkomittari, suklaata, itse tehty huovutettu pannunalunen sekä vyyhti sinistä Arabella-lankaa (aivan uusi tuttavuus) ja ohje pitsihuiviin. Mukana oli myös kortti tervehdyksen kera. Olin paketista todellakin ymmyrkäisenä ja ihmeissäni.  Kiitos Harmie, sinulle oli mukava lähetellä yllätyspaketteja!
"

Päivin viesti: "Sain viimeisen paketin snyltäni. Kuva löytyy myös kotisivuilta. Viimeiden paketti ylitti kyllä kaikki odotukset! Aivan upeaa!!"
1094994.jpg


Mummeli06  KIITTÄÄ LIISUA! Ja taas kerran lahjasi osuivat nappiin.
Molemmat tuikitärkeitä tavaroita, jotka minulta puuttuivat!
1095034.jpg

Katariinan viesti: "Heippa! Olen saanut paljastuspakettin. Ystäväni on Kiira Hipi hipi hissuksiin-blogista. Viimeisessä paketissa oli palmikko pipo, 3 ihanan väristä Alpakkaa, teetä ja pieni keittokirja. Suurkiitos, olit ihana Sny ja lankaa ei todellakaan ollut liikaa. :o)"

Kamichan viesti: "Kävin tänään noutamassa postista viimeisen SNY-paketin - ja se sisälsikin ylellisiä tuliaisia Lontoosta! Artesano Alpacaa ja Jitterbugia kauniissa Monet'n pastellisävyissä. Suurkiitos neuleystävälleni Kaisumaisulle!"

edit (lauantai-ilta)

Mariaiidan viesti: "Sain viimeisen paketin tänään. Ystäväni on varsinainen tilaihme, koska sai kaiken tämän mahtumaan pieneen rasiaan. Ihana jouluinen piparirasia sisälsi pehmeää joulunpunaista samettilankaa, kynttilöitä, kaksi glögimukia, todella kauniin tuoksupussin, positiivareiden sininen hetki -kirjasen, kristallikiteitä, addin nallet - ja pienessä rasiassa juuri minulle tehty kaulakoru. Koru oli juuri minun makuuni ja tulee varmasti käyttöön. Voi kiitos ystäväni Sannuski olet ilahduttanut minua sanomattoman paljon tämän syksyn aikana!"
1099370.jpg

Lindan marraskuun paketti:
1099426.jpg

Hanzan viesti: "Sain tänään salaiseltani viimeisen paketin. Salaiseni oli siis Elina, jonka paketit ovat kaikki olleet todella mieluisia. Niin oli tämäkin: Freedom Spirit (Twilleys
of Stamford) -lankaa ja uuniomenatuikkuja. Heti töistä tultuani laitoin tuikun palamaan ja hypistelin tuota ihanaa lankaa, miettien mitä siitä tekisin.
Kiitos!
"
1099473.jpg

Aiju sai viimeisen paketin Evalta, Anna  Vattumadolta, Juulia  Kaisalta, Satu U  Essexiltä ja
Tinde  Maaritilta

Henna, Satu, Hepsi ja berlinBat ovat saanet postia, blogipäivitykset myöhemmin

edit  (su-ilta)

Tea (Pelagia) sai postia Natukalta, Risuliisa Salixilta ja  Saija Mihannalta, Eva päivittää blogia myöhemmin.

edit (maanantai):

Hansulle viimeisen paketin lähetti Josephine ja Jennylle  Hekku.