Tähän alkavan viikon kuulumisia, paluu arkeen kutsuu ja oma lomakin on lopussa, miten se menikin niin äkkiä.

Sny-postia on liikkeellä, kaikki eivät ole vielä tainneet saada ensimmäistä yhteydenottoa pariltaan. Toivottavasti tällä viikolla viimeisetkin pääsevät mukaan.

Ja kun kaikenlaista voi sattua, pyydän kertomaan minulle jos joku kokee vaihdon syystä tai toisesta hankalaksi, ringistä pääsee poiskin sovittaessa.
Mutta älkää hyvät ihmiset jättäytykö ilmoittamatta pois, siitä aiheutuu niin paljon harmia ja mielipahaa!

edit (ti 7.8):
MihannaIxu, Andra sekä Pikkumyy ovat saaneet postia, ja tässä kuva Tiinulin paketista:

 804348.jpg

edit (to 9.8):
Hanzan viesti: " Sain tänään paketin SNYyltäni. Heti kun otin paketin käteeni, nenääni tulvahti aivan ihana tuoksu!
Paketti oli kääritty pirteään anilliininpunaiseen silkkipaperiin ja sieltä löytyi kaikenlaista ihanuutta
(ihanassa paketissa ihanuuksia): kaksi kerää mustaa Blend bamboo -lankaa (josta on pakko virittää
jonkin näköinen pitsihuivi), valkoista salmiakkisuklaata
(se valkoinen pussukka takana) ja huumaavantuoksuinen maustepussukka. Viimeisenä, mutta ei
todellakaan vähäisimpänä kirje, joka oli kirjoitettu koirapaperille! Miten raaskitkaan luopua noista
koiruista.
"Varmistelut" ja muut osuivat nappiin. Tykkäsin tosikovaa, KIITOS!"

809870.jpg


Tuija on saanut postia salaiselta, samoin VillasukkaHeini, Heidi ja Taija.
Ruiskaunokki on vastaanottanut hyvin mieluisen pehmeän ja kauniin paketin SNY:ltä ja lähettänyt hänelle kiitokset sähköpostiin, tässä kuva lahjasta:
810270.jpg

Eevan viesti: "Sain eilen SNYltäni paketin! Ja aivan ihana paketti olikin. Ensin ajattelin, että SNYni on osunut hyvään aikaan, synttärikseni. =) Mutta sehän oli aivan tarkoituksella. SNYni oli lukenut blogiani todella tarkkaan ja löytänyt viimevuotisen maininnan synttäreistä ja mukana oli onnittelukortti ja kaikkea. =)"

Tässä kuva amman odotus-helpotus-paketista:
809945.jpg

Mummeli06 sai nämä:


810932.jpg

edit (pe 10.8) Pakettiblogeja ovat päivittäneet Tellu, Salix, Saija, Palaga,

Liisan viesti ja kuva lahjasta "Bambu lankaa 2 valkoista kerää.Ihanaa lankaa. Kartiolla silkkikashmir sekoite lankaa 150g. Ihanan väristä, jotenkin aika ihana vaaleanpunainen. Neulotaan 4puikoilla. Riittää kirjeen mukaan pitsi toppiin. Ihanaa ihanaa. Muisti kirja, ah mitkä värit tossa kirjasessa on. Lisäksi ihania salmiakki karkkeja. Ei voi syödä montaa kerrallaan. Ah ihanaa. Minä olin niin iloinen, kun sain tämän paketin. Kaikki niin super ihguja juttuja. KIITOS sny. Niin ja kuvassakin näkyy toi ihana käsin krjoitettu kirje, ihanalla kai käsi tehdyllä paperilla. Voi mulla oli tänään pieni joulu. Karkkeja olen jo maistellut. Hyviä!"


812515.jpg

Liisu on tänään 10.8. vastaanottanut paketin omalta SNY:ltään.  Teemana näytti olevan "sininen", sillä paketista löytyi kolme kerää sinistä Blend bamboo - lankaa (joka ennestään on minulle tuntematonta), kaksi sinistä nallestopparia sekä teepusseja. Olihan siellä kirjekin, joka paljasti, että hyvin on tutustuttu ennakolta annettuihin tietoihin. Suuri kiitos SNY:lleni!!

812529.jpg

edit (su 12.8) Sny-paketin ovat saaneet myös Lento ja Linda.

Maaritin viesti: " Suurkiitokseni: lahja osui niin nappiin, että itkuhan siitä tuli. Ensin silmiini osui kaksi kaunista itsetehtyä rintakorua Rosé-tekniikalla tehtynä. Ne oli tosi suloisia ja hellyttäviä. Sitten äkkäsin huippuyllätyksen: itse Rosé-kehikon ja pari ohjetta ruusukkeen tekoon. Suolana oli chilipähkinät, jotka aion nautia mieheni kanssa ylimääräisenä hemmotteluna (päästäisiköhän lapsia osingoille?!). Lisäksi paketissa oli mukana kaunis muistikirja, ja kun aukaisin etukannen, oli ensimmäiselle sivulle kirjoitettu "M:n muistiinpanot" ja sen alla oli koristeena 3D-kuva. Olin niin liikuttunut, että kyyneleet valui ja piti lähteä postista pois kasvot piilotellen paketin taakse, ettei kukaan vaan näe(heti Postissahan se jo piti avata, kun juuri silloin taivaalta tuli paha rankkasade ja olin liikkeellä ilman sateenvarjoa, enkä keksinyt muutakaan tekemistä sateen pitelemisen ajaksi)."

Ja toinen Maarit kertoo näin: " Sain omalta Salaiselta ystävältäni tällaisen paketin.
Aivan ihanat ja sopivat sukat sekä ihanaa lankaa ja kissakin sai leluja. Lisäksi vielä himoitsemani sormikaspuikot. Ihana paketti kaikenkaikkiaan!
"


818428.jpg

edit (14.8)

Evab:n viesti:  "Mulle tuli maanantaina lähetys omalta Snyltä.. paketti sisälsi Mohair Kitty lanka, 3 lankakerä Novitan cocos, ja sitten vielä novitan Jenga ja aivan ihana herkku eli valkoista suklaata joka sisälsi mansikoita ja keksin palaisia. Kiitos snylle ... aivan ihana paketti!"
824013.jpg

edit:  Vattumato sai 7.8 paketin.