Hyvää syyskuun puoliväliä!

Minua on pyydetty esittämään toivomus, että saaduista paketeista laitettaisiin vaikka pikkuviesti heti kun postia tulee. Varsinaisiin blogipäivityksiin kaikilla ei välttämäätä ole heti mahdollisuutta, mutta ehkäpä pikkupikkuviestin voisi laittaa?

edit (tiistaina klo 20.15)

Sonjan viesti: "Olen vastaanottanut mitä ihanimman paketin! Se sisälsi kauniit vihreät villasukat, kaksi kerää vihreää Florica-lankaa koukkamisvälineet ja -ohjeet sekä namia.
Mahtava paketti!
"

921586.jpg

Pakettipäivityksistä blogeihin ovat ilmoittaneet: Tarja, Sanna, Hanna, Taija, Mari, SeijaP ja  Hanna.

edit (keskiviikkona klo 19.45)

Mirikan viesti: "Sain eilen tiistaina Ystävältäni mieltä  ja ihoa lämmittävän paketin . Muumilaatikossa oli minun lempiväreissäni  vihreäsävytteistä Alpakka-lankaa kaksi vyyhtiä,  niiden työstämiseen sopivat puikot. Marimekon kattausservettejä oli kaksi pakettia sekä lämpimin ajatusin suljetussa kuoressa kaunis itsetehty kortti, jossa sisällä onnentoivotuksia loman jokaiselle päivälle ja neuleinnostukselle. Lisäksi sinisenraikkaita hyasintin kukkasipuleita ensi kevään iloksi.
Kiitos Ystäväni taas kerran!
"

915746.jpg

Harmien viesti: "Syyskuun punainen (tosi hyvä väri!) paketti yllätti täysin. Sain kahdet pitkät bambupuikot (aiemmin en pitkiä bambuja omistanutkaan,woolia
(tykkään neuoloa woolista), Maija-lankaa (jota en ole aiemmin kokeillutkaan, päätynee lapasiksi), suklaata herkutteluun ja kortti.
Sekä ehkä kaikkein mukavin juttu; salmoninsolmuilla tehty kaulahuivi.Tykkään todellan! Kortissa oli aivan ihana mietelmä, samoin
kuin paketin päällä. Olet todella nähnyt vaivaa ja ajatellut minua.
Jätti kiitos Sinulle ja iso virtuaalihali! Olen otettu!
"

915788.jpg

Pakettipäivityksistä blogeihin ilmoittivat: Viuhti, Golden, VillilankaMeRzU  ja Villasukka.

edit (torstai-ilta)

Tiinan viesti: "Sain tänään Salaiselta Neuleystävältäni toisen, aivan ihanan ja piristävän paketin. Paketti sisälsi krookuksen mukuloita sekä ohjeen krookuksen istutukseen, hienoakin hienompaa suklaata, ihanan Nalle Puh-kortin ja kerän kaipaamaani vaaleanpunaista Pilvi-lankaa. Tämä jos mikä piristi päivääni!  Paketista on lisää hehkutusta blogissani:)"


918571.jpg

Punatukan viesti: "Sain omalta SNY:ltäni paketin, josta paljastui jotain niin ihanaa, ettäon ihan pakko laittaa kuvakin mukaan. Ja se ihanuus on erityisesti kaunis pussukka, johon on ommeltu dalmiksen kuva. Lisäksi sieltä löytyi namia, Seitsemän veljestä raitalankaa ja sukkapuikot sekä kortti. Kiitos SNY!"

918600.jpg

 Tuija ilmoitti  blogipäivityksestä.

edit (la-aamu)

Hanzan viesti: "Sain tänään Snyyltäni paketin ja se todentotta aiheutti ongelman, koska ohje sekä langat olivat niiiiiin ihanuuksia, että työ on aloitettava heti!
Paketissa oli Dropsin Alpacaa ja Vivaldia, kirje ja ohje sekä just mun tyylinen keraaminen rintaneula. Rintaneula löytää paikkansa laukusta, vaikka
sitä kyllä voisi käyttää huivinkin kiinnittämiseen.
Tuohon Alpacaan ihastuin ihan vasta muutama viikko sitten ostettuani muutaman kerän reissussa ollessani. Päätin, että tuota pitää saada lisää ja
sainkin nopeammin, kuin osasin odottaa. Tuo on todella pehmeä lanka. Just passeli esim. huiviin, kun joutuu olemaan ihokosketuksessa.
Nyt jätän kaikki muut työt kesken ja lähden etsimään sopivaa puikkoa, että saan aloitella uusilla langoilla :)
"

921582.jpg

Postia ovat saaneet Linda, Teisa, Susa, Palaga, Tui, AnneHelena, Natukka ja Maake.

edit: Myös Orvokki ja Elli saivat postia.

Vattumadon viesti: "Olen vastaanottanut syyskuun paketin SNYltäni. Paketti oli oikein ihana. Uutena tuttavuutena ihana ompun värinen lanka, tätä ennen vasta maisteluhaaveissa ollut namipussi, villoja huovutukseen, runokortti ja hauskoja kukkanappeja. Lämpimät kiitokset oikein mukavasta paketista!"

924362.jpg