Syyskuun viimeinen viikko on alkanut, lähetättehän loput paketit heti alkuviikolla, jotta ne ehtivät perille ajoissa!

Maanantain blogipäivityksiä:

Saija, Salla, LiisaP, Maarit, Hekla, Liljankukka, Aiju, Esteri, Päivänsäde, Sini, Maartsi, Jentsu/Jenna  ja Tellu.

Pirjon viesti: "Sain tänään kauniissa Edelfelt- kuoressa syyskuun pakettini! Paketista löytyi kaksi kerää ihanan herkullisen punaista Gjestalin Topp Mohairia, yrttilakupötköjä ja hieno kortti. ;o)
Salaiseni ehdotti, että tekisin langasta huivin roseepitsillä tai salomoninsolmuilla. Kumpaakaan tekniikkaa en ole vielä kokeillut, mutta suunnitelmissa on ollut opetella nuo molemmat. Täytyypä miettiä ja suunnitella. ;oD
Lakritsat maistuivat tosi hyvältä! 3-vuotiaan kanssa syötiin ne puoliksi..
Kiitos ihanalle Snylleni!
"

929749.jpg

edit (ke-ilta)

Blogipäivityksistä ilmoittivat Heidi, TätiSininen, Eva, MarjaV, Jadetus, Maarit, Jenny, Tinde, Tiinuli, Pirkkis, Pami, Sonja ja Hekku.

Kersantti Karoliinan viesti: "Tänään tuli taas ihana paketti. Siellä  oli lämpimät sukat, tummanvihreää ja harmaata 7Veikkaa, kasvonaamio, herkkuja minulle ja Jontuselle sekä ohje calorimetryyn. Ohjetta pitääkin heti  testata! Suur kiitos SNY!"

939334.jpg

Kuva Päivi S:lle tulleesta paketista:

934807.jpg

Liisan viesti: "Sain ihanaa Onlinen Linie Kim lankaa 2 kerää, aivan uusi tuttavuus ja ah niin ihanaa!
Pehmoista ja sileää. 3,5mm pyörön, muistikirjan ja yliviivaustussin!
Malli on jo langoille mielessä, kohta pääsen aloittamaan! Kiitos todella paljon SNY, paketti osui nappiin! :)"

934866.jpg


Päivikin viesti: "Ruskan väreissä loistavan lämpimän syyspäivän kruunasi paketti Sny:ltä. Istuin ulos penkille auringon lämpöön avaamaan pakettia. Sieltä paljastui lempiväriseni kämmekät. Olin todella iloinen, sillä käsiäni paleltaa tosi helposti ja tulen aivan varmasti käyttämään niitä heti ilmojen taas kylmetessä ensin sellaisinaan ja sitten vielä lapasten alla. Ne myöskin ovat aivan oikean kokoiset!! Sain myös suloisen pehmeää lankaa. Tuhannet kiitokset salaiselle ystävälleni, joka jaksoi laittaa syyspiristyksen miulle toipilaana ollessaankin!!!"


939330.jpg

edit (pe-ilta)

Blogipäivityksistä ovat ilmoittaneet: Kiki (purkaja), Wrath, Heidi (unicorn), aikuli, Minnie, Nienor, Kaisa, Eija (KaraMelli), Katri, Käksä ja Lumi.

Lisäksi Anna, Heini ja Rouva Oranssi ovat saaneet postia, blogipäivitykset tulee myöhemmin.

Maarit kiittää elokuun kakkospaketista: "Oli niin mieluisa yllätys, että ihmettelinkin, mitä enään voisi odottaakkaan ja vaihto on vasta alkanut. Sisällä oli kerroslaskuri, palmikkopuikot, Novitan syysneulelehti ja minulle ihan tuntemattomat muoviset napinpohjat, jotka voi sitten vaikka villalangalla tehdä sellaisiksi kuin haluaa. Aivan ihania. Ja muutenkin mukava ja hyödyllinen paketti. Parempaa ei voisi olla!"

Elinan viesti: "Saamani paketti sisälsi 8 eriväriä huovutusvilloja, huovutusneuloja ja ohjeen kuinka näistä syntyy ..hmm.. taidetta minunkin käsissä! Lisäksi vihreävalkoinen
pesukonehuovutettu pannunalunen joka on kyllä hieno ja aiheuttaa päänvaivaa kun yritän keksiä kuinka se on tehty :) Sopii myös talouteni väreihin
erinomaisesti. Ja vielä kaiken kukkuraksi kirje, suklaata ja vaniljatuoksukynttilöitä. Kiitos!
"

939438.jpg

Maaritin kiitokset: "Sain paketin tänään ja siinä oli taas kaikennäköistä ihanaa: En tiedä, oliko paketti tarkoituksella sävy sävyyn, mutta hyvin osui jopa värit yhteen, nimittäin paketissa oli kerä Steppilankaa ja sen väreihin sopivat: itsetehty tilkkukäsityöpussi (ihana ja huolella tehty, kauniit värit), kaksi pussukkaa helmiä, 2 puikkonallea, kahta erilaista vihreää teetä, villaneuloja, lammastarroja, erikoissuklaata ja kirje tervehdyksineen.

Kaikki oli kivoja juttuja ja esim. tuollaisia villaneuloja en ole ennen nähnytkään. Taitaa olla aika velho tuo mun SNY kun tuollaisia lahjoja taikoo.

Aikas huvittavaa kun olin juuri pari päivää sitten tupsahtanut käsityöryhmään ja siellä ollaan alettu tekemään unisukkia ja nythän minäkin saan aloittaa omani ihan omalla ensimmäisellä Steppilangalla. Kivaa...
"


edit: (su-ilta)

Blogipäivityksestä ilmoittivat Essi ja Mari.

Lisäksi Andra, Henna ja piilosilmukka ovat saaneet postia, blogipäivitykset tulee myöhemmin.