edit, korjattuja päivänmääriä ;)

Eli lokakuun toiseksi viimenen viikko alkanut, monen monta pakettia lähtee toivottavasti pian liikkeelle. Perjantai on se säännöissä mainittu viimeinen lähetyspäivä.

Liisun viesti:

"Sain taas tänään huokailla SNY:ni lähettämien tavaroiden ihanuutta. Paketista löytyi salomoninsolmuilla tehty kaulaliina. Noita solmuja olen monessa yhteydessä ihmetellyt, mutta itse en ole vielä edes kokeillut. Kaunis työ ja ihanan värinen. Tulee varmasti pidettyä. Lisäksi itse tehtyä oli paloista ommeltu pussukka, jossa voin vaikka kuljettaa käsitöitäni. Senkin väri osui nappiin - kauniin viininpunainen! Paketista löytyi myös laadukasta Trekking pro natura sukkalankaa. Sekin minun lemppariväriäni sekä monta pussia teetä sekä puikkonallet entisten lisäksi. Nämä luultavasti hieman ohkasemmille puikoille. Löytyihän sieltä myös Rosee-rintaneuloja, nekin itse tehtyjä sekä kaiken kukkuraksi pari tuoksukynttilää. En voi muuta kuin ihastella, hypistellä ja nuuhkia näitä kaikkia ihanuuksia! Näin ihanaa pakettia en olekaan vielä koskaan saanut. Kiitos, kiitos, kiitos Sinulle salainen ystäväni!"


1007256.jpg

Jossu75:n viesti:

"Lokakuun paketti oli todella mieluinen. Paketissa päällimmäisenä oli kaunis kortti ja sopivat ja juuri minun makuuni olevat lämpimät lapaset. Sopivat Minttumaari-huiviini, sattumaako? Niiden alla kaunista viininpunaista Viron villaa. Ajattelin heti, että tässä on toinen Revontuleni.  Luulin ihanuuksien olleen tässä, mutta alta paljastui suklaata, hauskoja nestuukeja ja se kaikkein ihanin: Favorite socks-kirja. Olin mykistynyt ja onnesta ymmyrkäinen. Liikuttuneena selasin kirjaa ja totesin sen olevan täydellinen. Kiitos ja halaus sinulle, SNY!"

1007288.jpg

Blogipäivityksistä ilmoittivat Johanna, Linda, KaraMelli, vattumatoPia, Liljankukka, Sanna ja Lumikide.

Myös Linda, Tui ja Vanilla saivat postia.

edit (ke-ilta)

Golden ja Täti Sininen saivat postia.

edit (la-aamu)

Rouva Oranssin viesti: "Hain eilen postista paketin Salaiseltani. Mukava lisä kirjahyllyyni: Scarf Style ja Stitch 'n Bitch Nation. Kiitos, Salaiseni! Taas yllätyin ja ihastuin."

Blogipäivityksistä ilmoittivat ihanasonja, Hekku, Mari, Sanna, Riikka, Taija K, MariEva, Villapallo, Tellu ja Hanna.

Myös Maatilan emäntä, Kulinaristi,  Lento, Päivi ja Päivi saivat postia.

edit (su-ilta)

Blogipäivityksistä ilmoittivat Anni, meemu, Liisa, Orvokki,

Mummeli06:n viesti: "Suuret kiitokset SNY:lleni. Taas ihana paketti kaikkea uutta. Ihanaa lankaa, josta teen kerrankin itselleni sukat. Suloiset silmukkamerkit ja lisäksi ekstrana ihana ristipistotyö.
Todella tyytyväinen taas kerran lahjoihin. Sinä osaat aina yllättää."

1020523.jpg

Huomio! Emo odottaa lähetysilmoituksia, kirjanpidosta puuttuu vielä 29 ilmoitusta! Toivottavasti paketit on postitusta vaille valmiina, jotta ehtisivät kuluvan kuun aikana perille.