Hui kauhistus kuinka aika rientää. Vaihdon viimeinen viikko on alkanut, lähetyksiä on liikenteessä, ja moni  valmistelee vielä viimeistä yllätystä.

Golden
sai viimeisen paketin MariltaTuomi  Letulta, Linda B Hansulta ja  Hekla  Käksältä.

edit (tiistai)

Ixu sai postia Sannalta, Kristiina sny:ltä, Jenni Sonjalta ja Andra Päiviltä.

edit (torstai)

Rouva Oranssin viesti: "Oranssin paketin sain syksyn salaiseltani, joka paljastui Marjukaksi Tämmöistä nyt -blogista. En arvannut! Tämä viimeinen oli ihan varmasti ylihintainenkin ja aivan ihana, runsas, rehevä ja - oranssi.

Lukiluki:
1079221.jpg
Eihän tämä ole todellista! Kaikkea tätä: Kynttilät ja kynttilänjalat, bambupuikot kokoa 5,5 mm, kissapaperilla kirje, kolme sävy-sävyyn-namia, kiekko hahtuvaa, kaksi Marimekon käsipyyhettä ja ColourMartin silkkilankaa!

Kiitos, voi kiitos, Marjukka! Olet ollut hyvä Ystävä. Salaisuuskin säilyi loppuun saakka."


Tiinuli sai tämmoistä Villasukalta:
1079247.jpg

Juulian viesti: "Vasta nyt pääsin päivittämään ihanasta paketista juttua blogiini! Paketti tuli jo viikko sitten maanantaina. Kiitos ihanalle SNYlleni =)"

MeRzUn viesti: "Tänään tuli aivan ihana paketi salaiselta ystävältäni! Paketissa oli valkoista suklaata, vihreän sävyistä isoveli coloria sekä kortti, jossa paljasti itsensä. Harmi että vaihto on jo ohi, mutta oli ihanaa olla mukana!"

Sitkun sai postia Lindalta, Johanna edelleen salaiselta ystävältä, LiisaP Kamichalta, Satu H Viuhdilta, Lumi Jadetukselta, Minnie Tiinulilta, Nienor LiisaltaAnneHelena Eveliniltä ja Maartsi Matamilta.

edit (perjantai)
Kiitos Ruiskaunokki yllätyspaketista! Nähdessäni pakettikortin postilaatikossa ensimmäinen ajatus oli "mitäköhän  olen tilannut enkä muista", kun en  odottanut mitään. Paketti oli hehkuva ruusulaatikko, ja sisältö monipuolinen; Leivontaohjeita, mausteita, suklaata, kaakaota, hieno kortti, saippua, Tampereen matkailuesitteitä ja tiedot lankakaupoista, sekä sinistä huopasta. Muuttuisikohan lanka neulotuksi ja  huovutetuksi lierihatuksi?
1080764.jpg

Tellu  sai  postia  IlultaEssi  Katalta, Sisiliskokset  Kirsiltä, Taija  Saijalta, Susa  Heklalta, RiikkaS      MariltaTäti Sininen Sonjalta, Heini  Risuliisalta ja Anni Hennalta.

Myös Maarit ja Henna saivat postia, ja Tarjalle tuli paketti Aikulilta.

edit (ma 26.11)
Vattumato sai paljastuspaketin Johannalta, Kiira Jennulilta ja Tinttimi Heiniltä.

edit: Pikkumyy sai viimeisen paketin Aijulta.