Eijan viesti: "Salainen neuleystäväni oli käynyt lomamatkalla Kreikassa. Sain ko.matkalta tuliaisiksi turkkilaista kukkapaljetein koristeltua
hapsulankaa mustana ja valkoisena (Ihanaa!!!). Lisäksi sain bambuiset sukkapuikot ja korttiaskartelua varten kukkatarroja. Ystäväni tervehdys
oli kirjoitettu Kreikasta ostetulle kissakortilla. Pidin lahjasta tosi, tosi, tosi paljon. Mahdottoman iso halaus Sinulle ystäväni.
"

Liisun viesti: "Viime perjantaina oli tullut taas SNY:ltäni yllätyspaketti - jo toinen syyskuussa!!!  Hän oli tehnyt pehmeääkin pehmeämmän baskeripipon silkkivillasta ja lisäksi tuli pikkuinen nallukka-avaimenperä, rakastamaani salmiakkia sekä erittäin hyödyllinen puikkomittari.  Ja korttikin oli mukana.  Tuhannet kiitokset taas ystävälleni siellä jossain!
951078.jpg

Kolmasnaisen viesti: ""Tällä kertaa sny yllätti minua vielä enemmän kuin viimeksi!! Iiiiiihanat villasukat, jotka -kiitos kysymästä- istuvat mainiosti ja ovat pehmoiset, tassuttelin niissä koko viikonlopun. Poppari-lankaakaan en ole koskaan kokeillut, saati nähnyt myynnissä. Taidan olla aikas lankarajoittunut.. :) Lisäksi oli nameja, jogurttiananasta, jotka odottavat ensi viikonloppua (ehkä..). Ja hauskaa heijastinlankaa, joka huutelee jo melko äänekkäästi.. ideoita vastaanotetaan...! Kiitos jälleen ihanainen snyyni <3"
951116.jpg

Blogipäivityksestä ilmoittivat Tea, Pia, Liinu Villikani ja Reunasilmukka.

Villapallon pakettikuvaus: "Aivan ihana paketti, niin hauskasti ideoitu teema taas kerran:-)"
953760.jpg

edit (la 6.10)

Maatilan emäntä kertoo elo- ja syyskuun kuulumisia täällä, ja Nannulin kuvaus syyskuun paketista täällä.