Nyt alkaa postitus, ensin vaikka 10e:n ryhmä.
Pitäkää peukkuja, että yhdistely olisi onnistunut, ja etten sählää tässä postittamisessa kovin kamalasti!

edit: kello on nyt 23.35, jatkan postitusta aamulla.

edit: su-aamu 8.25, postitus jatkuu!
edit: klo 11.23, kaikki 15e:n ryhmän lomakkeet on postitettu, osa 10 ja 5e:n ryhmän lomakkeista odottaa vielä, tuo Päivi S:n asia kun vaivaa. Palaan myöhemmin :)

edit 24.7, ti-aamu
Nyt on kaikki lomakkeet lähetetty!
Kannattaa tarkistaa, että jokaisen pari on varmasti samasta hintaryhmästä johon itse on ilmoittautunut, etten ole vahingossa lähetellyt jotenkin ristiin.

Tosi paljon on tullut jo ilmoituksia ensimmäisistä yhteydenotoista puolin ja toisin, tosi mukavaan kun piiri alkaa heti pyöriä!
Tässä ollaan kuitenkin etuajassa, moni on varmaan vielä lomilla ja ehkä netin ulottumattomissa, joten elomerkkejä tulee vähän myöhemmin.

Ja kiitokset kaikille kiitoksista :)
-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -
edit ( ke 25.7) On kysytty pakettien yhdistämisestä, eli "voiko tuon summan kanssa pelailla eri kuukausina niin, että jos nyt on vaikka 10 e ryhmässä, niin jos jonain kuukautena lähettää vaikkapa 15 e lahjan, niin toisena kuukautena voi laittaa sitten 5 e lahjan?"

- Kyllä näin voi tehdä. Mutta tosiaan niin, että joka kuussa lähetetään paketti, ja jos ensimmäinen on pienempi, parille kerrotaan että seuraava on arvokkaampi.